• Az elkészült anyagot Verbatim DVD lemezre írom!

Verbatim DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x A Verbatim DVD+R lemez a Verbatim AZO technológiájára épül, ami a kiemelkedő minőségű felvétel garanciája. A Verbatim lemezek széles körű kompatibilitásuk révén ideális megoldást kínálnak a számítógépes adatok, a házi videofelvételek, fényképek és zene megosztására. AZO adatrögzítési réteg. Maximálisan stabil, tartós adatrögzítés. Kiemelkedően hosszú archiválási élettartam. Kapacitás: 8.5GB Max. írási sebesség: 8x Felület: Inkjet Printable-No ID Nyomtatható felület: 21-118mm. A Verbatim adathordozók nemcsak nagy sebességet kínálnak, hanem nyomtatható felületet is. A lemez felületére nyomtatott színek immár éppolyan gazdagok és mélyek, mint az eredeti képen. Széles nyomtatható felület is választható,így a kép egészen a lemez felületének középpontjáig nyomtatható.

  • DVD+R DL

A Digital Versatile Disc+ Recordable, Double Layer (digitális, sokoldalú lemez+, írható, dupla rétegű) olyan felvételi formátum, amely egyszeri rögzítést tesz lehetővé, dupla rétegének köszönhetően azonban majdnem kétszer annyi adat tárolására képes, mint a standard lemezek. Szintén a legtöbb szabványos készüléken lejátszható. A Verbatim hagyományosan élen jár a műszaki innováció terén. Anyavállalatunk, a Japánban működő Mitsubishi Kagaku Media kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenységének köszönhetően meg tudjuk őrizni piacvezető helyünket, és a legkorszerűbb termékeket, illetve technológiákat kínáljuk. Büszkék vagyunk az ’alaptechnológiáinkra.

Kétrétegű technológia

A Verbatim kétrétegű lemezének félig fényáteresztő első adatrögzítési rétege elegendő fényvisszaverést biztosít az első réteg írásához és olvasásához, ugyanakkor elegendő lézerfényt enged át ahhoz, hogy a sugár újrafókuszálásával írni és olvasni lehessen a második réteget. A réteg fényvisszaverésének optimalizálásán kívül az MKM mindegyik réteghez olyan AZO adatrögzítő festékbevonatokat fejlesztett ki, amelyek a jelenlegi DVD-szabványokkal való kompatibilitás érdekében optimalizálják a jelamplitúdót, a teljesítménytartalékot és más paramétereket. A lemeznek két adatrögzítési rétege van; az első (0-s) réteg speciális fényvisszaverő bevonata átenged annyi fényt, hogy el lehessen érni a második (1-es) réteget.


AZO

A Verbatim DVD-R lemezeinél használt festékbevonat.

  • Rendkívüli ellenállás az ultraibolya fénnyel szemben a fokozott védelem és megbízhatóság érdekében.

  • Csúcsminőségű kép és hang, több mint 100 éves archiválási idővel.

Az AZO adatrögzítési réteg nemcsak az új meghajtók rendkívül nagy lézersebességét és forgási sebességét viseli el, hanem maximalizálja az új meghajtók teljesítményét is. A Verbatim különösen nagy gondot fordított az AZO-réteg tartósságára és fényállóságára; a tesztek szerint az AZO stabilabb és jobban állja az ultraibolya fényt, mint a legtöbb más adatrögzítő festékbevonat.

Az adatrögzítő festékbevonat a CD-R lemezek viselkedésének kritikus fontosságú tényezője; molekulaszerkezetét úgy kell megtervezni, hogy elnyelje a CD-R meghajtókban használt, 780 nm körüli hullámhosszú lézerfényt. A legnagyobb abszorpció hullámhosszát úgy kell optimalizálni, hogy a lemez a lehető legtöbb adatírási sebességgel kompatibilis legyen.

A túl rövid csúcs csökkenti a lemez érzékenységét, ami problémákat jelent nagy írási sebességeknél; a túl hosszú csúcs pedig csökkenti az adatrögzítő réteg fényvisszaverését, ami sok meghajtóban olvasási hibákat okoz.

Az AZO-réteg nagy érzékenysége nagy sebességeknél is megbízható írást tesz lehetővé, nagy fényvisszaverési tényezője pedig kiküszöböli az olvasási hibákat. Nagyon fontos az is, hogy az adatrögzítő réteg minél vékonyabb legyen. Minél vékonyabb a réteg, annál nagyobb az érzékenysége és a teljesítménytartaléka, illetve annál biztonságosabban írható nagy sebességeken.


DVD+R Double Layer Inkjet Printable 8x

A Verbatim DVD+R lemez a Verbatim AZO technológiájára épül, ami a kiemelkedő minőségű felvétel garanciája. A Verbatim lemezek széles körű kompatibilitásuk révén ideális megoldást kínálnak a számítógépes adatok, a házi videofelvételek, fényképek és zene megosztására.
AZO adatrögzítési réteg.
Maximálisan stabil, tartós adatrögzítés.
Kiemelkedően hosszú archiválási élettartam.
Video‑ és adatalkalmazásokhoz (CLV, ill. CAV).

Termékazonosító szám: 43667
Kapacitás: 8.5GB
Max. írási sebesség: 8x
Csomagolás: 25 Pack Spindle
Felület: Inkjet Printable-No ID
Nyomtatható felület: 21-118mm

A kétrétegű Verbatim lemezek igen nagy, 8,5 GB-os (a 8 cm-es változatnál 2,6 GB-os) tárolókapacitással rendelkeznek. A kétrétegű rögzítést az új hordozóréteg teszi lehetővé, amely a két adatrögzítő réteg között helyezkedik el, és amelynek köszönhetően a lézernyaláb mindkét rétegre képes rögzíteni. Az első réteg rögzítését követően a lézer újrafókuszál, majd a második rétegre folytatja a rögzítést.
A Verbatim adathordozók nemcsak nagy sebességet kínálnak, hanem nyomtatható felületet is. A lemez felületére nyomtatott színek immár éppolyan gazdagok és mélyek, mint az eredeti képen. Széles nyomtatható felület is választható, így a kép egészen a lemez felületének középpontjáig nyomtatható.

Sajtóközlemények

Online ismertetők

Letöltések